Gilzy ekstrakcyjne, MN 645 E, do automatycznych ekstraktorów Soxhlet

Informacje o produkcie

Gilzy ekstrakcyjne MN 645 E specjalne wykonanie aby spełniać wymagania nowoczesnych zautomatyzowanych aparatów Soxhleta. Oferowane są gilzy pasujące do wszystkich dostępnych systemów na rynku, np. Gerhardt Soxtherm, FOSS Tecator Soxtec, Büchi i VELP. Gilzy idealnie pasują do odpowiednich ekstraktorów gwarantując najlepsze dopasowanie i najprostsze użycie. Odpowiednie do oznaczania zawartości tłuszczy wolnych w żywności i pokarmach, oznaczania zawartości oleju w produktach oleistych i wielu innych ekstrakcji.

Specyfikacja

Parametr Wartość
Typ MN 645 E
Format Gilzy ekstrakcyjne
Materiał Celuloza
Rodzaj gilzy Büchi - 33x94 mm, FOSS - 28x22 mm, Büchi - 25x100 mm, FOSS - 33x80 mm, grube, FOSS - 33x80 mm, Gerhardt - 33x80 mm, VELP - 33x80 mm
Średnica wewnętrzna 33 mm, 28 mm, 25 mm
Wysokość 94 mm, 22 mm, 100 mm, 80 mm
Substancje niebezpieczne Nie
Uwagi Gerhardt Soxtherm*, FOSS Tecator Soxtec™*, Büchi* i VELP* są zastrzeżonymi znakami towarowymi odpowiednich firm. Produkt MN nie jest wspierany, sponsorowany ani powiązany z wyżej wymienionymi firmami.

Dane do zamówienia

Numer katalogowy Rodzaj gilzyŚrednica wewnętrznaWysokośćZawartość opakowania
645022.3 Büchi - 33x94 mm33 mm94 mm25 sztuk
645061 FOSS - 28x22 mm28 mm22 mm25 sztuk
645917.3 Büchi - 25x100 mm25 mm100 mm25 sztuk
645923 FOSS - 33x80 mm, grube33 mm80 mm25 sztuk
645951.2 FOSS - 33x80 mm33 mm80 mm25 sztuk
645951.4 Gerhardt - 33x80 mm33 mm80 mm25 sztuk
645951.6 FOSS - 33x80 mm, grube33 mm80 mm25 sztuk
645951.7 VELP - 33x80 mm33 mm80 mm25 sztuk

INFORMACJA DOTYCZĄCA PLIKÓW COOKIES
Informujemy, iż w celu optymalizacji treści dostępnych w naszym serwisie, dostosowania ich do Państwa indywidualnych potrzeb korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego serwisu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies. Czytaj więcej Polityka prywatności Rozumiem i akceptuję